Zeefdruk

Zeefdruk is een eeuwenoude techniek waarvan de oorsprong in Japan ligt. Yuzensai Miyasaki (1654-1736) maakte toen reeds haarsjablonen om de kleding van de keizer te verfraaien. Bedrukte kleding was toen alleen de keizer voorbehouden. Deze Yuzensai Miyasaki wordt dan ook gezien als de grondlegger van de zeefdruk, hiermee heeft hij de grondslag gelegd voor elke verdere ontwikkeling in dit drukproces.

Voor het drukwerk van onze werken wij nu met de meest moderne machines. Zeefdruk is een techniek met vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van papier, textiel, karton, hout, kunststoffen, glas en metaal. En dat in één of meer kleuren en vanaf  één exemplaar of grotere oplagen.

Neem voor advies voor het te bedrukken product contact met ons op, bel of mail ons en wij helpen je verder.

Wil je meteen een offerte?  Vraag deze dan nu aan.

Stickers
Jouw stickers maken wij in zeefdruk of in print, naar jouw wensen in één of meer kleuren. Printen van stickers heeft als voordeel dat de oplage klein kan zijn; het is al mogelijk om slechts één sticker te laten printen. Voor de toepassing van zeefdruk kies je bij grotere oplages en wanneer stickers met speciale inkten bedrukt moeten worden.

Denkt u bij stickers aan de vele promotiedoeleinden, aan buitenreclame, keuringsstickers, reclame voor product en bedrijf. En natuurlijk voor je vereniging, carnaval of festival.

 

 

 

 

Kunststoffen
De meeste kunststoffen zijn prima te bedrukken. De juiste combinatie van inkt en eventuele toevoegingen zijn hierbij belangrijk. Daarmee hebben wij jarenlang ervaring. Wij drukken al tientallen jaren voor de autmotive branche waar veel kunststoffen worden gebruikt onder andere polystyreen, polyethyleen en polypropyleen. Kunstoffen bestaat in vele soorten daarom maken wij voor onze klanten indien nodig een drukproef om de hechting van de inkt op het materiaal te controleren. Wij bedrukken jouw kentekenplaathouders maar ook reclame, tekst, routeborden en nog veel meer.

 

 

 

 

Textiel
Textiel is een van de beste reclamedragers die je je kan wensen en is daarmee een van onze best verkochte producten. Wij hebben 40 jaar lang ervaring met het leveren en bedrukken van textiel.

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende textiel leveranciers en daarmee keuze uit een groot assortiment van promotiekleding onder andere t-shirts, sweaters, polo’s, tassen, petten, bodywarmers en servetten maar ook zakdoeken, rompertjes en meer.
Kijk hier naar alle opties

Wat bieden wij
Kwaliteitskleding van top merken in diverse prijsklassen. Perfect bedrukt textiel in één of meerdere kleuren.

Jouw reclame-opdruk al vanaf 1 exemplaar mogelijk!!